FaceBook ta payla� Googlede Ara

Yeni İstanbul Emniyet Müdürü SELAMİ ALTINOK Kimdir?

Hüseyin Çapkın görevden alındı, yeni istanbul emniyet müdürü kim oldu, yeni emniyet müdürü, Çapkın'ın yerine kim geldi, selami altınok, aksaray valisi, Selami Altınok kimdir? Selami Altınok hayatı,




Geçtiğimiz gün gerçekleşen "Rüşvet ve Yolsuzluk" operasyonunda birçok isim gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlar arasında kimler yok ki?





Ülkenin gündemine bomba gibi düşen gözaltılardan sonra İstanbul Emniyetinde depremler yaşandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bütün şube müdürleri görevden alındı. Bugün de İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın görevinden alındı.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, merkeze alınarak yerine Aksaray Valisi Selami Altınok atandı. Yeni İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok oldu. Peki Selami Altınok kimdir?


SELAMİ ALTINOK KİMDİR?

Selami Altınok, 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Sırasıyla Akkışla Kaymakam Vekilliği, Almus, Güroymak, Erciş, Terme ve Serik Kaymakamlıkları, Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yaptı. Ağustos 2012 tarih ve 2012/3511 Sayılı Kararname ile Aksaray Valisi olarak atandı. Evli ve 3 çocuk sahibidir.

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , , ,

0 yorum