FaceBook ta payla� Googlede Ara

Chuck Norris Uçağın Kanatları Arasında Bacaklarını Ayırdı, Van Damme 'a Gönderme Yaptı

Chuck Norris, Chuck Norris uçak reklamı, Chuck Norris bacak ayırma uçak, uçağın kanatlarında bacak ayırma, çak noris, van damme, bacak ayırma hareketi, yeni yıl mesajı, Chuck Norris yeni yıl videosu, Chuck Norris yılbaşı videosu,



Dövüş sanatının ustalarından iki ünlü oyuncu Chuck Norris ve Jean Cladue Van Damme yine karşı karşıya. 90'lı yılların iki usta aktörü, rol aldıkları reklam filmleriyle adından söz ettiriyor.




Geçtiğimiz ay Van Damme, Volvo reklamında boy göstermiş ve hızla giden iki Volvo tırının arasında ünlü bacak ayırma hareketini yapmıştı. Sinema filmlerinden hafızalarımıza kazınan o ünlü bacak ayırma hareketini bu seferde Chuck Norris yaptı.

Chuck Norris adeta Van Damme'a meydan okurcasına, daha tehlikeli bir reklam filmine imza attı. Chuck Norris, oynadığı reklam filminde havada uçan iki uçağın kanatları arasında bacaklarını ayırıyor. Ayrıca Chuck Norris bacaklarını ayırırken kafasının üzerinde de 11 tane adam duruyor. Chuck Norris bu reklam filmiyle baya ses getireceğe benziyor. Bakalım Van Damme bu reklama nasıl karşılık verecek.

İşte Chuck Norris 'in Uçakların Kanatları Arasında Bacaklarını Ayırdığı Video:



Van Damme 'ın Bacaklarını Ayırdığı Volvo Reklamı Videosu:

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , , ,

0 yorum