FaceBook ta payla� Googlede Ara

Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonunda Kimler Gözaltına Alındı?

Rüşvet operasyonu, yolsuzluk operasyonu, yolsuzluk operasyonunda kimler gözaltına alındı, rüşvet operasyonunda kimler gözaltına alındı, gözaltına alınanlar, Ali Ağaoğlu, Zafer Çağlayan'ın oğlu, Erdoğan Bayraktar'ın oğlu, Muammer Güler'in oğlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Halkbank Genel Müdürü, yolsuzluk opersayonu 17 aralık 2013 kimler tutuklandı, 17 Aralık 2013 yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınanlar, Reza Zarrab, Süleyman Soylu,


16 Aralık 2013 akşamı Hakan Şükür'ün Ak Parti'den istifasının yankılarını dinmeden gündem bir anda karıştı. Gündeme bomba gibi düşen haber ise sabah saatlerinde İstanbul Emniyeti tarafından yapılan operasyonlar. Sabahın erken saatlerinde hükümetten ve iş dünyasından birçok isim gözaltına alındı.

Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonuyla gözaltına alınanlar arasında kimler yok ki? Üç bakanın oğlu, Fatih Belediye Başkanı, Halkbank Genel Müdürü, Bakan danışmanları, Ali Ağaoğlu, Ebru Gündeş'in eşi Reza Zerrab.

Yolsuzluk operasyonu kapsamında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğulları gözaltına alındı.

Ali Ağaoğlu gözaltına alındı ve ofisinde arama yapıldı.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'de sabahın erken saatlerinde göz altına alındı.

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab Kanlıca'daki yalısında göz altına alındı. Evden çıkarken polisin elindeki evrak dolu bavullar dikkati çekti.

Opersayonun dikkat çeken isimlerinden biri de Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın göz altına alınması oldu.

Zafer Çağlayan, Muammer Güler, Erdoğan Bayraktar ve ismi açıklanmayan 1 bakan hakkında fezleke hazırlanarak dokunulmazlıklarının kaldırılması için meclise gönderilecek.

Yorumlarınızı bekliyoruz...

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , ,

0 yorum