FaceBook ta payla� Googlede Ara

8. Sınıflar Ortak Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

8. sınıf ortak sınav sonuçları, 8. sınıf ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, sınav sonuçları, ortak sınav sonuçları, teog, sınav, sonuç, ortak yazılı sonuçları ne zaman açıklanacak, ortak sınav sonucu öğren, sınav sonucu öğren,


28-29 Kasım 2013 tarihlerinde 8. sınıflara uygulanan ortak sınavların sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu. Öğrenciler ortak sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar.


MEB, 28-29 Kasım 2013 tarihlerinde yaptığı 8. sınıf ortak sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacağını henüz bildirmedi. Yayınlanan TEOG kılavuzuna göre 8. sınıflar ortak sınav sonuçları OCAK 2014'te açıklanacak. Ocak ayının ilk haftası açıklanması beklenen 8. sınıflar ortak sınav sonuçlarına öğrenciler nerden bakabilirler? Tabiki de e-okul veli bilgilendirme sisteminden.


MEB, 8. sınıflar ortak sınav sonuçlarını Ocak ayında E-okul'a işleyecek. Sınav sonuçlarını kamuoyuna açıklamayacak. Sadece veliler ve öğrenciler, e-okul veli bilgilendirme sistemine giriş yaparak, not işlemleri kısmında ilgili dersin sütununda ortak sınav sonuçlarını görebilecekler.

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , , ,

2 yorum:

  1. sınav sonuçları neden bu kadar geç açıklanıyor ki?

    YanıtlaSil
  2. Erol hoca bile bunlardan hızlı okur yazılıları...

    YanıtlaSil