FaceBook ta payla� Googlede Ara

MHRS Randevu Alma - MHRS Alo 182 - Devlet Hastanesi Randevu Alma

MHRS ile devlet hastanelerinden, eğitim araştırma hastanelerinden, sağlık ocaklarından randevu alabilirsiniz. Eğitim Araştırma Hastanesi için MHRS 'den nasıl randevu alınır? Devlet hastanesi için MHRS 'den nasıl randevu alınır? Sağlık ocağı için MHRS 'den nasıl randevu alınır? Tüm detaylar sitemizde...

Alo 182 Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) ile gitmek istediğiniz hastaneden randevu alabilirsiniz. Sağlık Bakanlığına bağlı hastane, eğitim araştırma hastanesi ya da sağlık ocaklarından randevu almak için bu sistemi kullanmanız gerekiyor.


MHRS Alo 182 sistemini kullanarak randevu almak için, 182 nolu telefonu aramanız ya da internet sitesine girerek üye olup randevu almanız gerekmektedir. MHRS sitemine öncelikle üye olmanız ve "Randevu Al" butonuna tıklayarak ilgili adımları takip edip randevunuzu alabilirsiniz. Diğer bir yöntem ise 182 nolu Randevu Merkezini arayarak dilediğiniz hastane, sağlık ocağı ya da aile hekiminizden randevu alabilirsiniz. Aile Hekimi Randevu Alma işlemleri de artık 182 nolu telefondan yapılıyor. Aile Hekiminden randevu almak için ya internet sitesini ya da 182 nolu telefonu kullanmanız gerekiyor.

Cep Telefonundan MHRS Randevu Alma:
Android, İOS, Windows ve Blackberry işletim sistemine sahip akıllı telefonunuzun uygulama marketine girip MHRS Mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Cep telefonunuza uygulamayı indirdikten sonra sisteme üye olup üye girişi yapıyorsunuz. Daha sonra "Randevu Al" butonuna tıklayıp ilgili adımları takip ederek hastanenizi ve doktorunuzu seçiyorsunuz. Randevu günü ve saatini belirledikten sonra randevunuzu alabilirsiniz.

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , ,

0 yorum