FaceBook ta payla� Googlede Ara

Beşiktaş - Fenerbahçe Maçi İzle Özeti Golleri İzle 20 Nisan 2014

20 Nisan 2014, Fb – Bjk Maçı, Fenerbahçe Beşiktaş maçı golleri izle, Fenerbahçe – Beşiktaş maçı kaç kaç bitti, Fenerbahçe -Beşiktaş Maçı geniş özeti,Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak, BJK-FB Derbisi 2014 20 Nisan 2014, 2014 Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Oynanacak, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de haftanın önemli maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Beşiktaş-Fenerbahçe maçı 20 Nisan 2014 Pazar günü saat 19.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Maçın hakemi Halis Özkahya. 


Şampiyonluk düğümünün çözüleceği derbide Fenerbahçe kazanırsa lig şampiyonluğunu resmen ilan edecek. Beşiktaş kazanırsa, Kasımpaşa karşısında 4-0 gibi şok bir yenilgi alan Galatasaray'ın 4 puan önüne geçecek ve Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma yolunda önemli bir adım atmış olacak.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini statta izlemek isteyen taraftarların PASSOLİG kartlarını alması gerekiyor. TFF tarafından uygulamaya konulan PASSOLİG kartlarını maça girmek isteyen taraftarların kesinlikle satın alması ve maç biletlerini bu kartlara yüklettirerek maça giriş yapmaları gerekmektedir. Beşiktaş-Fenerbahçe maçına nasıl bilet bulabilirim diyenler PASSOLİG internet sitesinden alabilirler.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi 20 Nisan 2014 Pazar saat 19.00'da Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş-Fenerbahçe maçını canlı olarak Lig Tv'den izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçının geniş özeti maçın hemen ardından sitemizde. Beşiktaş-Fenerbahçe maçının gollerini ve geniş özetini izlemek istiyorsanız sitemizi takip edin...

Beşiktaş  0-0 Fenerbahçe 

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , ,

0 yorum