FaceBook ta payla� Googlede Ara

Burak Gacemer Kimdir? Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014

Burak Gacemer, Burak Gacemer kimdir, survivor burak, Burak Gacemer survivor 2014, survivor ünlüler gönüllüler 2014 Burak Gacemer, Burak Gacemer nereli, Burak Gacemer ne iş yapıyor, Burak Gacemer kaç yaşında, Burak Gacemer resimleri, Burak Gacemer sevgilisi var mı, Burak Gacemer mesleği, 


Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı ekranların sevilen yarışma programı Survivor Ünlüler Gönüller yeni sezonda da bomba gibi geliyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 için çalışmalara başlayan Acun, takımlarda yer alacak isimleri belirlemeye başladı.

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında yer alacak ilk isim ünlüler takımından Duygu Bal olmuştu. Şimdi de ünlüler takımında yer alacak olan 2. isim de belli oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 Ünlüler takımında Burak Gacemer de yer alacak. Mankenlik yapan Burak Gacemer, Ünlüler takımının ikinci oyuncusu oldu. Peki kimdir Burak Gacemer? Burak Gacemer hakkında bilgileri sizler için derledik.


Burak Gacemer  Kimdir?
Survivor Burak Gacemer Kimdir?

Adı: Burak Gacemer
Doğum Tarihi: 1981
Boyu: 183
Meslek: Manken

Burak Gacemer 1981 İzmir doğumlu, 183 boyunda manken. Burak Gacemer yine Survivor yarışması ile tanıdığımı oyuncu Larissa Gacemer'in eşi. Burak Gacemer  2008 yılında Fashion TV En İyi Erkek Manken ödülünü kazanmıştır. 

Burak Gacemer Fotoğrafları:





FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , ,

0 yorum