FaceBook ta payla� Googlede Ara

8. Sınıflar Ortak Sınav Türkçe Soru ve Cevapları 28 Kasım 2013

ortak sınavlar, türkçe ortak sınavı soru ve cevapları, 28 kasım türkçe sınavı soru ve cevapları, 8. sınıf türkçe ortak sınavı soruları ve cevapları, 8. sınıf ortak sınav türkçe soruları cevapları, 28 11 2013 türkçe ortak sınav soruları indir, türkçe soruları, türkçe ortak sınav soruları indir, 


MEB, bu yıl ilk defa uygulamaya koyduğu sistemle 8. sınıflara ortak sınav uygulamasını getirmişti. 8. sınıflara uygulanan ortak sınavlar 28-29 Kasım 2013 tarihlerinde yapıldı.



8. sınıfların öğrenim gördükleri okullarında girdikleri sınavda öğrenciler, 2 gün boyunca toplam 6 dersten sınav oldular. Ortak sınavlarda 8. sınıflar Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen ve Teknoloji, İnkılap Tarihi ve İngilizce sınavlarına girdiler.

28 Kasım 2013 Perşembe günü ilk oturum saat 9.00'da başladı. 8. sınıf öğrencilerine ilk oturumda Türkçe sınavı uygulandı. Ortak sınavla Türkçe sınavına giren öğrenciler, sınavın ardından 30 dk. ara sonrası Matematik sınavına daha sonra da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavına girdiler.


8. sınıf öğrencilerine Türkçe ortak sınavında 20 soru soruldu ve öğrencilerden 40 dk. içerisinde cevaplamaları istendi.

Öğrenciler Türkçe sınavının çok zor olduğunu belirttiler.

Siz de sınav hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

28 Kasım 2013 8. Sınıflar Ortak Sınav Türkçe Soru ve Cevapları İndir >>

FaceBook ta payla�

Kategori: , , ,

2 yorum:

  1. Salih amca diye şıkkı olan soruyu ne yaptınız?

    YanıtlaSil
  2. sıfat fiil sorusunun cevabını merak ediyorum.

    YanıtlaSil