FaceBook ta payla� Googlede Ara

TV8 Ana Haber Son Program - Kaan Yakuphan Şiir Okudu - TV8 Kepenk Kapattı

tv8 kepenk kapattı, kaan yakuphan, kaan yakuphan şiir okudu, tv8 ana haber bitti mi, tv 8 ana haber yarın akşam yok mu, tv8 ana haber yayından kaldırıldı mı, tv8 ana haber neden bitti,


Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı TV8'i satın aldığını duyurmuştu. TV8'in sahibi ile anlaşan Acun Ilıcalı, insanlara mutluluk veren bir kanal kuracağını, haberlere yer vermeyeceğini ve kendi programlarını bu kanalda toplayacağını söylemişti. Bunun ilk işareti olarak TV8 Ana Haber bu akşam son kez ekrana geldi.

TV8 Ana Haber yayın hayatına başladığında ilk sunumu Kaan Yakuphan yapmıştı. Ana Haber bu akşam son kez ekrana gelirken kapanışı da Kaan Yakuphan ile yaptı. Özellikle kapanışta hazırladıkları VTR ile izleyenleri üzen TV8 Haber bölümü, son sahnede kepenk indirdi.

Kaan Yakuphan, kapanışı yaparken şiir okudu. Kaan Yakuphan, Yahya Kemal Beyatlı'nın "Sessiz Gemi" adlı şiirinin bir kısmını okudu. Artık demir almak günü gelmişse zamandan, meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. Kaan Yakuphan bu sözlerle programı kapattı ve izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

TV8 Ana Haber Son Program - Kaan Yakuphan Şiir Okudu - TV8 Kepenk Kapattı

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum