FaceBook ta payla� Googlede Ara

Dünya Kupası'nda 2. Tura Çıkan Takımlar

2014 FİFA Dünya Kupası, Brezilya'da devam ediyor. Dünya Kupası'nda 2. maçlar geride kalırken 2. tura çıkacak olan takımlar da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dünya Kupası'nda 2. tura kimler çıktı? Dünya Kupası'nda 2. tura hangi takımlar çıktı? Dünya Kupası'nda 2. tura çıkan takımlar?


Dünya Kupası maçları büyük bir heyecanla devam ediyor. 2. maçlar geride kalırken kupada sürprizler de yaşanmaya devam ediyor. Şüphesiz kupanın en büyük sürprizi Kosta Rika. Kosta Rika takımı ölüm grubu olarak adlandırılan gruptan her 2 maçını da kazanarak çıkmayı garantiledi. Bu grupta İngiltere kupaya veda ederken, Uruguay ve İtalya gruptan çıkmak için mücadele ediyor. Peki ölüm grubundan İtalya veya Uruguay nasıl çıkar? 


İlk maçında Uruguay'ı 3-1 ile geçen ikinci maçında İtalya'yı 1-0 yenen Kosta Rika, grubun en zayıf halkası olarak görülüyordu. Bu gruptan çıkacak 2. takımı İtalya-Uruguay maçı belirleyecek. İtalya-Uruguay maçını kazanan takım gruptan 2. olarak bir üst tura çıkacak. Beraberlik durumunda averajı iyi olan İtalya gruptan çıkacak. 


A Grubu 2. Tura Çıkan Takımlar


B Grubu 2. Tura Çıkan Takımlar
- Hollanda
- Şili

C Grubu 2. Tura Çıkan Takımlar
- Kolombiya

D Grubu 2. Tura Çıkan Takımlar
- Kosta Rika

E Grubu 2. Tura Çıkan Takımlar
- Fransa

F Grubu 2. Tura Çıkan Takımlar


G Grubu 2. Tura Çıkan Takımlar


H Grubu 2. Tura Çıkan Takımlar

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , ,

0 yorum