FaceBook ta payla� Googlede Ara

Beşiktaş Vodafone Arena 2014-2015 Kombine Fiyatlari - Kombineler Ne Zaman Satişa Çikiyor?

Beşiktaş Vodafone Arena 2014-2015 Kombine Fiyatları - Kombineler Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın yeni sezonda Kara Kartallara ev sahipliği yapıp yapmayacağı belirsizliğini korurken, kombine kartlar satışa çıkıyor. Beşiktaş Vodafone Arena 2014-2015 kombine kartları  25 Haziran 2014 Çarşamba günü satışa çıkıyor. Peki Kombine fiyatları ne kadar?


2014-2015 futbol sezonunda anlı şanlı Beşiktaşımızın maçlarını izleyeceğimiz Vodafone Arena kombineleri tüm taraftarlar için 25 Haziran Çarşamba günü saat 17.00’de passo.com.tr’den; 27 Haziran Cuma günü saat 14:00’den itibaren Vodafone Arena kombine satış ofisinden satışa çıkıyor.

Kombinemi Nasıl Alırım? Passo.com.tr Kombine Alma

1-passolig.com.tr’ye girerek Passolig kartını alabilirsin (kombine alım işlemine devam edebilmen için Passolig kartının fiziksel olarak eline ulaşması zorunlu değildir).
2-passo.com.tr’ye girebilir ya da Vodafone Arena kombine satış ofisine gidebilirsin.
3-Koltuğunu seçtikten sonra ödemeni yapman yeterlidir. 

Önemli not: Passolig kart ücreti olan 25 TL, Passolig alımı esnasında tahsil edilecektir. Passolig kartınla kombineni satın aldıktan sonra 25 TL hesabına geri ödenecektir. 
**2013-2014 sezonu içinde ücretli olarak alınmış Passolig kartlar üzerinden kombine alındığında, bu kartların da 25 TL bedeli iade edilecektir.

Vodafone Arena Kombine Oturma Planı: 

Vodafone Arena Kombine Fiyatları: 
Vodafone Arena Kombine fiyatlarını görmek için üstteki stad planına tıklayın. Almak istediğiniz bloğun rengine göre fiyatları yan tarafında görebilirsiniz. 

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , , ,

0 yorum