FaceBook ta payla� Googlede Ara

30 Mart 2014 Yerel Seçimler Sandık Görevlileri Ne Kadar Ücret Alacak?

2014 yerel seçimler, seçim, belediye seçimlerinde görevli ücretleri, sandık görevlisi ücreti ne kadar, 2014 yerel seçim sandık görevlisi ücreti, sandık üyesi ücreti, sandık üyesi maaşı, sandık üyesi ne kadar alacak, snadık görevlileri ne kadar alacak, seçim sandık görevlisi ücretleri, sandık başkanı ücreti, sandık memur üye ücreti, 2014 belediye başkanlığı seçimleri, 30 mart sandık görevlisi ücreti, 30 mart 2014 yerel seçimler, 30.03.2014 sandık görevlisi ücreti, sandık başkanı ne kadar ücret alacak,

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalar hızlandı. Siyasi partiler Belediye Başkan adaylarını açıklamaya başladılar. Yüksek Seçim Kurulu'da seçmen işlemlerini tamamladı. Sandık görevlileri de belli oldu. Sandık kurullarında görevli olan başkan ve üyelere görevleri tebliğ edildi.

Peki 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde sandık görevlileri ne kadar ücret alacak? Sandık başkanı ne kadar ücret alacak? Yazımızın devamında sandık görevlisi ve sandık başkanlarının ne kadar ücret alacağını açıklıyoruz.


30 Mart 2014 Pazar Yerel Seçimler Sandık Görevlileri Ücretleri: 
 Daha önceki seçimlerde olduğu gibi sandık görevlilerinin ücretleri aşağıdaki belirtildiği oranlarda gündelik alacaklardır. Gündelik ücretleri daha önceki seçimlerde 49 TL olmuştu.

30 Mart Yerel Seçimlerinde 1 gündelik miktarı 70,50 TL 

İşte Sandık Görevlileri gündelik oranları...

Sandık kurulu başkanı : (3) Gündelik,
Sandık kurulu memur üye (Kurs verilmişse) : (2) Gündelik,
Sandık kurulu memur üye (Kurs verilmemişse) : (1) Gündelik,
Sandık kurulu siyasi partili üye : (1) Gündelik,

Bir önceki genel seçimlerde
Sandık Başkanı 168 TL,
Sandık kurulu memur üye 98 TL,
Sandık Kurulu Siyasi Parti Üyeleri ise 49 TL almışlardı.

2014 Yerel Seçimlerde bakalım sandık başkanı ne kadar  ücret alacak? Sizce Sandık görevlilerin ücretleri yeterli mi? Sizce Sandık Başkanı ne kadar ücret almalı?

 YORUM yapabilirsiniz...

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , , ,

1 yorum:

  1. 1000 TL VERİLSN GECEC 12 E KADAR SANDIK CUVAL SÜRÜNÜYON ÇOBAN GİBİ

    YanıtlaSil